Hae
Kutsu vapauteen

Keto pizza- rapea ja ohut pohja!

Taas yksi keto pizza resepti:)

 

Mietin jo pitkään viitsinkö tätä keto pizza reseptiä edes julkaista kun blogissa ja VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirjassa on niitä jo niin monta. Mutta koska tästä tuli valtavan hyvää, niin julkaisen nyt sitten tämänkin. Tämä on hyvin samantyyppinen kuin pari muutakin VHH pizza ohjetta, mutta rakastuin tähän ohuen ja rapean pohjan vuoksi. Keto pizza on myös erittäin helppo kääriä rullalle juurikin tuon ohuen pohjan vuoksi. Joten suosittelen nyt kokeilemaan tätäkin reseptiä sitten:) Tällä ohjeella tehdessä tulee pellillinen pizzaa ja jokainen päättää tietenkin päälliset itse:)

ketopizza makrot pohja

 

  • p 26 g
  • r 71 g
  • hh 3 g
  • kcal 748

ketopizza pohja ohje Pellillinen

  • 2 kananmunaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • 120 g smetanaa
  • 1 rkl psylliumia
  • 0,5 tl suolaa
  • Vatkaa vispilällä kananmunien rakenne rikki kulhossa.
  • Lisää smetana, suola ja juustoraaste koko ajan sekoittaen.
  • Lisää lopuksi psylliumkuitu ja sekoita huolellisesti.
  • Kaada taikina leivinpaperille. Tasoita taikina lusikalla ohueksi levyksi. Taikina on todella lirua, älä säikähdä!
  • Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
  • Lisää haluamasi täytteet ja paista pizzaa vielä hetki uunissa niin kauan, että juusto on sulanut.

TULE MUKAAN VERKKOKURSSEILLE

KETO RISE UP verkkokurssi on sertifioidun ketovalmentajan laatima kokonaisvaltainen 6 viikon verkkokurssi, jossa opetellaan noudattamaan ketoruokavaliota terveellisesti ja turvallisesti koulutetun valmentajan ohjauksessa. Verkkokurssin tavoitteita ovat pysyvä painonhallinta, energiatasojen kohottaminen ja hermoston tasapainottaminen. Verkkokurssi on laadittu siten, että sen noudattaminen on osallistujalle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Verkkokurssi sisältää runsaasti reseptejä, valmiit ateriakokonaisuudet 21 päiväksi, hermostoa tasapainottavia harjoituksia, tietoa kokonaisvaltaisesta terveydestä ja laajan painohallintaosion. Verkkokurssia voi suorittaa monella eri tavalla ja omassa tahdissa. Lue lisää verkkokurssista TÄÄLTÄ.

VHH TEHO VERKKOKURSSI on 5 viikon verkkovalmennus, jossa opit noudattamaan VHH ruokavaliota terveellisesti ja turvallisesti. Verkkokurssi on laadittu siten, että sen noudattaminen on osallistujalle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Kokonaisvaltainen verkkokurssi sisältää mm. runsaasti reseptejä, tarkat ohjeet ruokavalion noudattamisesta ja tietoa pysyvästä painonhallinnasta ja hormonitoiminnan tasapainottamisesta. Verkkokurssilla saat vinkkejä mm. nestekierron tehostamiseen, kehon alkalisointiin ja detoxiin. Lisäksi saat tietoa VHH leivonnasta, vagushermon tasapainottamisesta, aivojen välittäjäaineista ja käytännön harjoituksia kuten corejumpan ja äänitetyn rentoutusmeditaation. Verkkokurssia voi suorittaa monella eri tavalla ja omassa tahdissa. Armollisuus omaa kehoa, yksilöllisyys ja oman elimistön kuuntelu ovat keskeisiä sanomia viiden viikon VHH Teho muutosmatkan aikana. Pikadieettien ja itsensä ruoskimisen aika on ohi! Niistä harvoin seuraa mitään hyvää- päinvastoin ne voivat hankaloittaa pysyvää painonhallintaa. Lue lisää verkkokurssista TÄÄLTÄ.

Instassa @satusjoholm ketovinkkejä, reseptejä ja sertifioidun ketovalmentajan ketoelämää!

lue myös

TILAA SUPER SUOSITTU VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEITA KIRJA ALEHINTAAN TÄÄLTÄ.

5 kommenttia

  1. Marja kirjoitti:

    Paras pizzapohja ikinä ja vielä kotona. Kiitos Satu.

  2. sk kirjoitti:

    Tein perjantaina ekaa kertaa ja oli kyllä hyvä pohja, tätä teen vastaisuudessakin kun oli niin helppo.

  3. Kati kirjoitti:

    Hei, nyt on maha täpösen täynnä. Kiitos, oli herkullista. Totta puhuen en uskonut että siitä pohjasta tulee mitään, kun oli niin lirua. Onneksi mainitsit siitä. Hiukan jäi vajaaksi koko pellillisestä minulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *