VHH savulohipiirakka jokiravuilla- oisko tässä kesän hittipiirakka?
Kaupallinen yhteistyö: fitnessfirst.fi
*Sisältää mainoslinkkejä
hienostunut VHH savulohipiirakka
VHH savulohipiirakka on kuulemma parhaimman makuinen leivonnainen, mitä olen koskaan kehitellyt! Näin sanoi mieheni ja poikani Noppa eilen kun söimme tätä suussa sulavaa ja hienostuneen makuista piirakkaa. Piirakassa on todella vähän hiilareita, ainoastaan 2 g yhdessä annoksessa. Piirakka on hyvin samantyyppinen kuin blogissa ja VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirjassani aiemmin julkaistu VHH kana-aurajuustopiirakka, jossa on myös todella vähän hiilareita. Tämän VHH savulohipiirakan ihana maku johtuu jokiravuista, joiden suolainen ja upea suutuntuma mätsää loistavasti yhteen savulohen ja punasipulin kanssa. Piirakka sopii ketogeenista ja viljatonta ruokavaliota noudattaville ja se on helppo valmistaa. Rakennekin on hyvä ja toimiva, joten ei muuta kun kokeilemaan. Olisikohan tässä kesän hittipiirakka?
Lue myös: Lämmin ketopuuro
vhh savulohipiirakka makrot
Yksi annos/koko piirakka
- p 18/217 g
- r 18/216 g
- hh 2/18 g
- kcal 241/2890
TILAA SUPER SUOSITTU VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEITA KIRJA
vhh savulohipiirakka OHJE, 12 annosta
Pohja
- 1 dl juustoraastetta
- 2 kananmuna
- 2 rkl kermaviiliä
- 1 dl *lupiinijauhoa
- 2 tl *karkeaa psylliumkuitua
- rasvaa piirakkavuoan voitelemiseen
Ohjeessa esiintyviä *tuotteita voi tilata edullisesti *täältä. Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10%:n alen normaalihintaisesta FitnessFirstin tuotteista.
- Vatkaa kananmunan rakenne rikki käsin kulhossa.
- Sekoita juustoraaste ja kermaviili munavaahtoon.
- Lisää lupiinijauho ja psyllium koko ajan sekoittaen.
- Voitele piirakkavuoka (pohjan halkaisija 24 cm) rasvalla ja kaada seos vuoan pohjalle.
- Tasoita ruokalusikalla ja nostele taikinaa vuoan reunoille.
- Esipaista pohjaa 200 asteisessa uunissa vartin verran.
vhh savulohipiirakka Täyte
- 300 g savulohta
- puolikas punasipuli
- 170 g jokirapuja
- 2 dl juustoraastetta
- 3 kananmunaa
- 2 dl kuohukermaa tai kasvimaitoa tai puolet ja puolet
- 0,5-1 tl suolaa
Täytteen valmistus
- Pilko punasipuli
- Lado savulohi, jokiravut ja punasipuli piirakan pohjalle.
- Vatkaa käsin kananmunien rakenne rikki kulhossa.
- Lisää juustoraaste ja kerma koko ajan sekoittaen.
- Kaada seos piirakan päälle, tasoita pinta ja paista uunissa 200-asteisessa uunissa vielä 20-25 minuuttia tai niin kauan, että piirakka saa kauniin värin.
Katso täältä yli 200 VHH ruoka- ja herkkuohjetta ja lue täältä postauksia ketoruokavaliosta ja painonhallinnasta.
samantyyppisiä ohjeita blogissa
VHH kana-aurajuustopiirakka- 2 g hiilaria yhdessä palassa , ohje löytyy myös VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirjasta sivulta 56
Tuu instaan: satusjoholm ja 2blackgsd