Hae
Kutsu vapauteen

Vuosi 2019- mitä opin?

Nuorempi poikani Noppa tuli eilen kotona käymään ja kävimme yhdessä iltalenkillä Tuton kanssa. Pohdimme mennyttä vuotta: millainen se oli, kohokohtia ja sitä mitä opimme. Oli ihana kuulla nuorukaisen  syvällisiä ajatuksia kuluneesta vuodesta ja jakaa omiani. Kerron teille tässä postauksessa muutaman kohokohdan omasta vuodestani.

 

elämässäni tärkeintä ovat ihmiset

Minulle elämässä tärkeintä ovat ihmiset siitä huolimatta, että olen luonteeltani mieluummin erakko kuin sellainen, joka viihtyy suuressa ihmismassassa ja ympäröi itsensä koko ajan ihmisillä. Minulle riittää oma perhe ja muutama ystävä. Parhaimpia hetkiä vuonna 2019 olivat hetket, jotka sain viettää omien sielunkumppaneideni kanssa. Minulla oli monta syvällistä kohtaamista ja keskustelua, jossa ei puhutta säästä vaan kosketimme toisiamme sielun tasolla ja monta upeaa hetkeä, jotka voimaannuttivat pitkäksi aikaa ja joita muistelen lämmöllä koko elämäni ajan.  Aina kun tarvitsin vastauksen johonkin kysymykseen, tapasin oikean henkilön. Aina kun tarvitsin jotakin apua, elämän lennätti luokseni oikean henkilön. Ja kaikki tapahtui juuri oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja oikealla tavalla.

2019 oli muutosten vuosi

Vuonna 2019 oli myös paljon ihania lomareissuja Karin ja ystävieni kanssa, joita on ilo muistella  jälkeenpäin. Sain kustannusopimuksen ja siirryin Vaikuttajamedialle. Myös nuorempi poikani lenti pesästä eli opettelimme Karin kanssa kaksin asumista ja yhä useammin ihmettelimme mihin vuodet katosivat. Tuton kanssa päästimme irti metsäjäljestä, aloitimme peltojäljen harrastamisen ja saimme FH1 tuloksen. Työrintamalla tuli muutoksia joiden johdosta vuosi oli hyvin työntäyteinen, mutta mielenkiintoinen.  Vuoden alussa aloitin ketoruokavalion ja opin noudattamaan sitä sellaisella tavalla mikä sopii minulle eli opin entistä paremmin kuuntelemaan omaa elimistöäni.

mitä opin

Vuonna 2019 opin palautumisen merkityksen ja tulen kirjoittamaan tästä paljon postauksia blogiini. Opin elämään todeksi sen lauseen, että emme omista lapsiamme vaan he ovat itsenäisiä vapaita sieluja, jotka toteuttavat omaa elämäntehtäväänsä. Opin vahvemmin myös sen, että se ovi mikä ei aukea, ei ole minun ovi. Asiat jotka ovat tarkoitettu tapahtuvan, tapahtuvat helposti ja vaivattomasti, ponnistelematta. Opin myös bloggaamaan rennommin ja ymmärsin, ettei joka postauksen tarvitse olla sellainen, johon annan itsestäni kaiken. Samalla opin myös antamaan itsestäni enemmän. Opin yhä vahvemmin sen, ettei ehdottomuus ja mustavalkoisuus ole todellakaan minun juttuni vaan saan elää armollisemmin, vapaammin ja intuitiivisemmin. Opin rakastamaan itseäni syvemmin, myös niitä ei niin kivoja puolia itsessäni.  Opin myös sen, että universiumi haluaa antaa minulle parastaan kun vain uskallan ottaa sen vastaan.

miten vietämme uutta vuotta

Aloitimme uuden vuoden vieton iltapäivällä kolmen jälkeen, lopetin tänään työt hieman aikaisemmin. Kokoonnuimme Nopan, Allun, Moonan ja Karin kanssa keskustaan salaatille, (Minttu ei valitettavasti päässyt). Porukalla söimme pitkään ja juttelimme menneestä ja suunnittelimme tulevaa. Oli aivan ihana hetki ja paras tapa lopettaa tämä vuosi. Illan olemme Tuton vuoksi kotona, en voisi ajatellakaan jättäväni koiraa yksin uutena vuotena. Kävin ostamassa juustoja ja pullon luomu punkkua. Muita suunnitelmia ei ole kuin katsella youtubesta stand up komiikkaa, parisuhde sellaista:) Mutta siis vielä vuoteen 2019: se oli juuri sellainen kun sen piti olla: epätäydellisyydessään täydellinen. Kiitän teitä kaikki tästäkin vuodesta, olette Rakkaita. Mitä ihaninta uutta vuotta teille kaikille<3

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *