Hae
Kutsu vapauteen

Aamu-uinnilla alligaattorin kanssa

Herättiin tänään paikallista aikaa 4.40 eli tunnin myöhemmin kuin eilen. Lähdettiin juoksulenkille beachille, jonka jälkeen päätimme mennä vielä uimaan hotellin uima-altaaseen. Altaalle mennessämme kysyin Karilta, mikä tuossa hotellin viereisessä vedessä oikein lilluu. Siinä oli jokin kumirenkaan näköinen rengas, jonka päälla otti aurinkoa alligaattori lintu selässä 🙂 Meidän ja alligaattorin välissä oli ainoastaan 2o metriä ja tietenkin aita! Aita on ihan välttämätön, jotta alligaattorit eivät tule hotellin pihalle köllimään. Kävimme vaihtamassa vaatteet ja alligaattori oli vieläkin samalla paikalla. Siinä uidessani ajattelin sitä pientä matkaa minun ja alligaattorin välillä 🙂

Kyseinen yksilö oli noin metrin pitkä eli aika poikanen. Aikuiset ovat ihan valtavan kokoisia eli tuskin aikuinen oli. Olemme nähneet paljon täällä Floridassa alligaattoreita. Ajamme yleensä Miamista Naplesiin Alligator Allya pitkin, jonka molemmilla puolilla niitä näkee paljon. Mutta koskaan aikaisemmin en ole noin läheltä päässyt kyseistä eläintä ihailemaan. Poikasia tosin ollaan nähty ihan parin metrin päästä vuosia sitten. Täällä on ”Do not feed alligators” kylttejä joka puolella. Niillä mene vatsa sekaisin jos ihmiset ruokkii niitä.

Oli muuten ihana aamu ja muutoinkin on ollut kiva loman alku. Ollaan liikuttu tosi paljon. Ainut ikävä asia on minun vatsakipu: vatsa on mennyt sekaisin täkäläisestä ruoasta eikä hotellista voi tehdä itse ruokaa. On se muuten jännä, että Suomessa puhutaan miten kova trendi ketogeeninen ruokavalio on Jenkeissä ja täällä asia ei tunnu näkyvän yhtään missään! Ajattelin, että joka puolella olisi tarjolla low carb vaihtoehtoja, mutta hevon kakat! Noh, pitää nyt syödä sitä mitä pystyy eikä sitä mitä haluaa:) Kotona sitten taas hifistellään.

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *