Hae
Kutsu vapauteen

Hiusjuurten ja -pohjan kapillaarihoidot ja arvonta

Jyväskylän Hiusklinikka teki minulle neljän kerran hiusten kapillaarihoitosarjan, jota minulle suositeltiin hiusjuuritutkimuksen perusteella. Postauksen aiheesta löydät täältä: http://kutsuvapauteen.blogspot.fi/2016/02/hiusjuuritutkimus.html

Kapillaarihoito on puhdistava, antiseptinen ja turvallinen hoito hiuspohjalle. Vaikuttavana aineena on erikoismenetelmällä tehty maitoheravalmiste, joka on luonnollinen antiseptinen aine ja pääsee matalan viskositeetin ansiosta hyvin imeytymään hiustuppeen. Kapillaarihoito puhdistaa hiukset, hiuspohjan ja hiustupen sekä liuottaa hiustuppeen kuulumattomat hiustuotejäänteet ja jähmettyneet sekä kiteytyneet talit. Se edesauttaa uusien hiusten kasvua poistamalla hiustupesta kuolleet hiukset ja rauhoittaa tulehtunutta, ärsyyntynyttä ja kutiavaa hiuspohjaa sekä vähentää tulehduksia. Hoidosta on apua  hilseen hoidossa ja tulehdusten ehkäisyssä. Hoitosarjan voi ottaa myös vaikka hiuspohjassa ei olisi todettu mitään ihmeellisempää ongelmaa ennaltaehkäisevässä mielessä ja mikäli haluaa parantaa hiusten kuntoa ja lisätä elinvoimaa. Minä en esimerkiksi kärsi mistään vakavista hiuspohjan ongelmista vaikkakin hiukseni ovat mielestäni viime vuosien aikana ohentuneet.

Ennen kapillaarihoitoa minulle tehtiin hiusten syväpuhdistus, joka puhdistaa hiuksista kaikki muotoilu ym. tuotteiden jäämät. Hoitaja levitti päänahkaani jakauksittain syväpuhdistavaa shampoota, jonka jälkeen istuin myssy päässä lämpölampun alla 20 minuuttia. Hoidon jälkeen hiukset tuntuivat todella puhtaalta ja tunne oli aivan erilainen kuin tavallisen shampoopesun jälkeen. Vaikka syväpuhdistus puhdistaakin hiukset tehokkaasti, kapillaarihoito sen sijaan on ainut hoito, jolla hiustuppea pystytään puhdistamaan.

Hoitaja levittää päänahkaani kapillaariainetta.

Kapillaarihoito tehtiin syväpuhdistuksen jälkeen ja siinä hoitaja laittoi päänahkaani aivan molkosanilta tuoksuvaa valmistetta. Sen jälkeen istuin myssy päässä lämpölampun alla varttitunnin, jonka jälkeen ainetta lisättiin ja sen annettiin vaikuttaa lämmössä vielä puoli tuntia. Lopuksi hiuksiin laitettiin hoitoainetta ja hiukset huuhdeltiin. Hiukset tuntuivat välittömästi hoidon jälkeen uskomattoman pehmeiltä ja kuohkeilta ja tuntemus vaan vahvistui hoitojen edetessä. Hiukset ovat olleet hoidoista asti niin puhtaan ja terveen tuntuiset, ettei ole tehnyt mieli paljoa muotoilutuotteita käyttää.

Hoidon jälkeen lepäsin hetken aikaa mikroverenkiertoa vilkastuttavalla Bemer matolla (fysikaalinen verisuoniterapia), koska niskani on ollut viime aikoina todella kipeä. Bemer terapia säännöllisesti käytettynä tukee kehoa tehokkaasti taistelussa sairauksia ja kehon toimintahäiriöitä vastaan, parantaa unen laatua sekä tukee kehon omia parantumis- ja uudistumisprosesseja. Terapian kliininen teho on todistettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa sekä havainnointitutkimuksissa. Hoitojen jälkeen janotti kovasti ja vettä pitääkin juoda paljon, koska pelkästään päänahan käsittely poistaa kuonaa elimistöstä ja vilkastuttaa nestekiertoa ja Bemer hoito vielä lisää vaikutusta entisestään. Lue lisää Bemeristä täältä:https://suomi.bemergroup.com/fi.

Hoitosarjan jälkeen hiukseni ovat olleet ihanan pehmeän ja puhtaan tuntuiset- näihin hoitoihin jää aivan varmasti koukkuun. Pitäisikö vielä kokeilla turvehoitoa? Hiusteni väri on vaan järkyttävä: olen vuosikausia värjännyt hiuksiani tumman ruskealla kestovärillä ja muutaman kuukauden kuluttua värjäyksestä hiuksiin tulee aina punertava pigmentti, jota inhoan yli kaiken. Nyt olenkin päättänyt, etten värjää enää hiuksiani ja tuloksena on siis kamala juurikasvu ja juurikasvusta latvaan asti punertava sävy. En tiedä kauanko kestän tilannetta ja haluaisinkin löytää joko sellaisen tumman hiusvärin, joka ei muutu punertavaksi aikaa myöten (eipä taida olla olemassa) tai jonkun muun ratkaisun. Mikä se voisi olla, en tiedä. Tiedätkö sinä rakas lukijani?

Jyväskylän Hiusklinikan yhteystiedot löydät täältä:
http://www.hiusakatemia.fi/fi/palvelupisteet/jyvaskyla
https://www.facebook.com/jyvaskylanhiusklinikka/?fref=ts

Muita hiuksiin tai kehon hoitoon liittyviä postauksia löydät täältä:
http://kutsuvapauteen.blogspot.fi/2016/02/cutrin-sensitive-hiustenhoitotuotteet.html
http://kutsuvapauteen.blogspot.fi/2016/03/am-luonnontuotteet-ekokosmetiikkaa.html

Arvonta

Järjestämme yhteistyössä Jyväskylän Hiusklinikan kanssa arvonnan, jossa voi voittaa yksilöllisen hiuspohjan/hiusten hoidon sekä kertahoidon Bemer matolla (fysikaalinen verisuoniterapia). Hoitojen arvo on 80 euroa. Arvontaan voi osallistua blogin Facebook sivustolla siten, että tykkäät Hiusten kapillaarihoidot postauksesta sekä jaat postauksen. Voit vielä kommentoida ”mukana” postauksen kommenttiosioon joko Facebookissa tai blogissa.

Blogin Facebook sivut löytyvät täältä: https://www.facebook.com/kutsuvapauteen/?ref=aymt_homepage_panel

Arvonnan voittaja julkaistaan blogin Facebook sivulla 10.4.2016. Onnea arvontaan!

Facebook ei osallistu arvontaan.

8 kommenttia

 1. Moona Partanen kirjoitti:

  Mukana 😉

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Aika mukavalta kyllä kuulostaa tuo hoito, kelpais kullekin 🙂 oon siis mukana arvonnassa, jos vain hyväksyt että jaan tätä postausta linkkinä blogiin, kun en omista facebook-tiliä 🙂
  terveisin Karoliina naapurista

 3. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Toki☺?

 4. Ave kirjoitti:

  Oi mikä palkinto! Ehdottomasti mukana, ja Facebookin puolella tykätty ja jaettu myöskin! 🙂

 5. Mari kirjoitti:

  Mukana ollaan ja jaettu Facebookissa Ystäville 🙂

 6. lukija kirjoitti:

  Jos haluat hiuksiin tumman sävyn, joka pysyy, eikä muutu punertavaksi, kokeilepa kasviväriä 🙂 Esim Cultivatorsilta sävy deep chestnut toimii tummana viileänä sävynä ja taittaa ennemmin jopa siniseen. Ennen värjäystä kannattaa olla varma, ettei hiuksia halua vaalentaa ennen, kun kaikki kasviväri on kasvanut pois. Vaalennusainekaan ei vaalenna tuota väriä, ainoastaan saattaa muuttaa sävyn turkoosiksi!

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Kiitos viestistä:) Juu värjäsin vuosia hiuksiani tummaksi kasviväreillä. Nyt kasvatan sitä pois, kun
   haluan harmaita raitoja jossakin vaiheessa:) Se on totta, ettei vaalennus onnistu, jos on kasviväri alla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.