Hae
Kutsu vapauteen

Puhdas+ havupuu-uutejuoma

Olen viime viikkojen aikana vedellyt pari pulloa Puhdas+:n havupuu-uutejuomaa ja tykästynyt siihen kovasti. Siitä onkin tullut kesäinen vakiodrinkkini ja nautin sitä vähintään desin verran päivässä. Maku on mieto, joten sitä voi nauttia ihan sellaisenaan tai veteen laimennettuna. Usein otan juoman ennen treeniä, koska ainakin minua juoma selvästi virkistää. Hetken kuluttua lähdemme poikani kanssa juoksulenkille, joten aion nauttia juomaa pari desiä ennen lenkkiä vaikka juoma ei varsinaisesti mikään latausjuoma olekaan? Syy miksi valitsin Puhdas+ tuotteen taas kerran on se, että luotan tuotteiden puhtauteen: maksaa ei rasiteta säilöntäaineilla, pintakäsittelyaineilla, keinotekoisilla väriaineilla ja makeutusaineilla. Mielestäni ei ole mitään järkeä rasittaa kehoaan millään ylimääräisellä, koska lisä-aineita tulee ihan tarpeeksi terveellisestä ruoastakin.  Tuotteesta voit lukea lisää täältä.

Tiesin jo entuudestaan juoman sisältävän runsaasti antioksidantteja (mm. resveratrolia ja muita fenolisia yhdisteitä) ja sen, että se sillä saattaa olla tulehdusta lievittäviä vaikutuksia. Sen sijaan yllätyin siitä, että Turun yliopiston väitöstutkimuksessa (Lauri Polari, biolääketieteen laitos) kävi ilmi, että männystä saatavat vesiliukoiset yhdisteet hidastivat esimerkiksi eturauhassyövän kasvua. Tutkimuksessa tuli ilmi myös se, että havupuiden hemiselluloosa lisää suoliston hyödyllisten bakteerien (bifidobakteerit ja laktobasillit) kasvua.  Eräs astmaatikko ystäväni kertoi ottavansa aina desin verran havupuu-uutejuomaa, mikäli henkeä alkaa ahdistamaan. Hänellä se kuulemma auttaa astmaattiseen oloon ja siitä saattaa olla apua myös allergioihin mikäli tuotetta käytetään säännöllisesti. Vakavissa sairaustiloissa en jättäisi koskaan lääkkeitä ottamatta ilman lääkärin lupaa vaan käyttäisin tuotetta muiden lääkkeiden lisäksi.

Syy miksi itse innostuin juuri tätä tuotetta kokeilemaan on se, että minulla on aina ollut suonikohjuja vaikka olen hoikka, liikun paljon ja syön terveellisesti. Huomasin, että monessa ravintolisässä, joiden väitetään vähentävän suonikohjuja, on männynkuoriuutetta eli pinus pinasteria. Päätin testata havupuu-uutejuomaa ja katsoa tehoaako se millään tavalla suonikohjuihin ajan kanssa säännöllisesti käytettynä. Mielestäni siitä on ollut jo nyt hieman apua. Mitään ennen jälkeen kuvia kohjuistani ette saa nähtäväksenne- jätetään ne kuvat nuoremmille ja kauniimmille?? Sen sijaan laitan pari kuvaa Tutosta- taatusti silmä lepää enemmän?? Mikäli saan selvää apua suonikohjuihini tuotteesta, niin voitte olla varmoja, että kirjoitan asiasta blogissani myöhemmin.
Puhdas+ tuotteita voit tilata täältä.

Seuraa blogia facebookissa ja instagramissa
Blogin uusimmat ruokaohjeet ja muut terveyteen liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. Päivitän myös säännöllisesti blogin uusimpia ruokakuvia instagramiin, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä.
Blogiin pääset täältä.
Blogin terveellisiä ruoka-ohjeita löydät täältä.
Kaupallinen yhteistyö: Puhdas+

2 kommenttia

  1. Anitta Erenius kirjoitti:

    Ostin eilen 2pulloa Havupuu-uutetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.