Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

eDermastamp®mikroneulaus omalla plasmalla

Kaupallinen yhteistyö: Klinikka Kaarina Krogerus

eDermastamp® mikroneulaus saatu

 

elektronista eDermastamp® mikroneulausta omalla plasmalla

 

Postauksen aiheena on eDermastamp® mikroneulaus. Postasin muutama viikko sitten muutospostauksen, jossa kerroin uudesta hiusmallistani, joka on todellakin helpottanut elämääni. Lue postaus täältä. Muutosprosessiin kuuluu oleellisena osana myös kasvohoidot Klinikka Kaarina Krogeruksella. Olen jäänyt tosi pahasti koukkuun näihin tuloksellisiin kasvohoitohin. Ihoani on hoidettu jo pitkään DMK-entsyymiterapialla, josta olen kirjoittanut blogiini postauksia. Lue niitä täältä. Tällä kertaa minulle on tehty elektronista eDermastamp® mikroneulausta, jossa ohuet neulat läpäisevät ihon. Tämä mahdollistaa aktiiviaineiden viennin syvälle ihoon ja ihon oma paranemisprosessi aktivoituu. Eli hoito hyödyntää ihon omaa keinoa korjata vaurioita stimuloimalla solujen jakautumista ja aktivoimalla kollageenin uudelleen muodostumista. eDermastamp® mikroneulausella voidaan hoitaa ihon juonteita, epätasaista väriä, arpia, suurentuneita ihohuokosia jne. eDermastamp® on muuten ainoana mikroneulauslaitteena maailmassa luokiteltu lääkinnälliseksi laitteeksi.

 

 

eDermastamp® mikroneulauksen aktiiviaineena oma plasma

 

Aktiiviaineena eDermastamp® mikroneulauksessa käytetään omaa PRP:etä eli plasmaa (PRP = Platelet Rich Plasma), joka on verihiutalerikas kasvutekijäpitoinen valmiste. Se valmistettiin mun omasta verestä eli PRP-menetelmässä minulta otettiin verinäyte,  josta verihiutaleet erotettiin ja neulattiin hoidettavalle ihoalueelle. Kasvutekijät käynnistävät ihossa välittömän korjausprosessin ja vetävät puoleensa veressä kiertäviä omia kantasoluja. PRP-plasmahoito lisää solujen ja kudosten uusiutumista. Hoito on lääkeaineeton, joten sitä voidaan kutsua myös luomuhoidoksi eli siinä ei injektoida ihoon mitään täyteaineita.

 

Ennen eDermastamp® mikroneulausta hoidettava ihoalue puudutetaan puudutevoiteella huolellisesti eli hoito. Hoidon jälkeen kasvoja kirvelee ja iho punoittaa voimakkaasti muutaman tunnin ajan. Seuraavana päivänä voi jo meikata ja olla ihmisten ilmoilla ja vuorokaudessa punoitus ja kirvely häviävät. Mielestäni hoidon vaikutus näkyy tosi nopeasti: iho tuntuu selvästi kiinteämmältä ja kirkkaammalta. Vaikka tosin lopulliset vaikutukset tulevat ajan kanssa kun ihon kollageenituotanto aktivoituu. eDermastamp® mikroneulausta ei suositella seuraavissa tapauksissa: aktiivinen virus-tai bakteeritulehdus, arpikudoksen liikakasvu, verenohennuslääke, ihosyöpä, pahanlaatuinen kasvain, solunsalpaajahoito tai sädehoito, kolmoishermosärky ja tulehduksellinen akne.

 

 

omat kokemukseni eDermastamp® mikroneulauksesta

 

Minulle eDermastamp® mikroneulausta on tehty ihon ikääntymismuutosten hoitamiseen ja ennaltaehkäisyyn. Tässä iässä iho alkaa kauttaaltaan löystyä ja veltostua kun ihon kollageenituotanto heikentyy vuosien saatossa. Kaarinan mukaan paras tulos saadaan aina yhdistämällä DMK-hoidot eDermastamp® mikroneulauseen eli juuri niin kuin minulle on tehtykin. Iho on kolmen eDermastamp® mikroneulauksen jälkeen selvästi napakoitunut eli iho tuntuu ja näyttää kiinteämmältä kuin aikaisemmin. Olen aikaisemmin neulannut ihoani kotona myös rullalla ja mielestäni sekin on ihan hyvä keino lisätä aktiiviaineiden tehoa ihonhoidossa. Tietenkin elektroninen mikroneulaus on paljon tehokkaampaa, koska sairaanhoitajan/lääkärin tekemänä voidaan käyttää pidempiä neuloja ja näin ollen saada tehoja lisää. Arat kasvojen alueet, kuten silmän läheisyys, neulataan lyhyemmillä neuloilla ja tietyillä kasvojen aluilla voidaan käyttää jopa 1,5 mm neuloja.

 

eDermastamp® mikroneulaus ei satu, mutta sen tuntee

 

eDermastamp® mikroneulaus ei sattunut, mutta kyllä sen tuntee. Se tuntuu iholla sellaisena nipistelynä ja pienenä kirvelynä. Hoidon jälkeen pitää olla varovainen, ettei koske likaisilla käsillä ihoon ja tyynynliina kannattaa vaihtaa puhtaaseen. Itselläni iho punoitti voimakkaasti muutaman tunnin ajan ja yöllä ihoa kirvelsi jonkin verran. Seuraavana päivänä ihossa oli vielä hieman punoitusta, mutta sen sai helposti meikillä peittoon. Eli jo seuraavana päivänä voi näyttäytyä ihmisten ilmoilla ja töihin voi mennä ihan normaalisti. Iho täytyy suojata auringolta huolellisesti, mutta niinhän teen normaalistikin eli käytän päivittäin tehokasta aurinkosuojaa enkä anna enää kasvojeni päivettyä auringossa kuten nuorempana.

 

kolme mikroneulausta

 

Minulle on tehty nyt kolme eDermastamp® mikroneulausta. Nyt mä oon jäänyt sitten koukkuun tähän neulaakseen(kin). Tai en siis itse neulaukseen vaan tuloksiin. Ja tuo plasma juttu on vaan niin mun juttuni, se kiehtoo mua ihan älyttömästi eikä pelkästään sen takia, että se kuulostaa niin hienolta! Pidän sitä varsinaisena luomuhoitona, koska aktiiviaine valmistetaan mun omasta verestä. Lue lisää eDermastamp mikroneulauksesta täältä.

 

Klinikka Kaarina Krogeruksen yhteystiedot löydät täältä.

 

Iho puudutetaan ja puudutettu iho suojataan kelmulla

Silmänympärysiho neulataan lyhyemmillä neuloilla

Tällä alueella on tarvetta vähän pidempiin neuloihin:)

Neulauksen jälkeen iholle sivellään omasta verestä valmistettua plasmaa

Erityiskiitos maailman ihanimmalle valokuvaajalle Pasille, joka joutuu lujille meidän naisten kanssa. Tehtävän anto on aina sama: kuvaa niin, että me näytetään nuorilta, hoikilta ja kauniilta   Jotakin toista kuvajaa voisi hieman huimata 🙂  Löydät Pasin täältä.

 

Tässä kuvassa ihoa on mikroneulattu kaksi kertaa. Mielestäni muutos näkyy aika selvästi.

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Kaupallinen yhteistyö: Klinikka Kaarina Krogerus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *