Hae
Kutsu vapauteen

3. koronapäivä

Lakanat märkinä

 

Huh huh, ei voi muuta sanoa. 3. koronapäivä alkoi lakanoiden ja petarinsuojuksen pesulla: Kari oli hikoillut yöllä lakanat litimäriksi. Hänellä kuume ei ota laskeakseen, ei edes lääkkeellä. Ja toki olo on sitten sen mukainen. Mies parka alkaa olla jo aika tuskastunut eikä vähiten sen vuoksi, että golfin SM-kisat jatkuvat ensi viikolla. Ja pahaa pelkään, että sielläpä siellä ukko on heilumassa ensi viikolla, mikäli kuume on laskenut siihen mennessä! Ei ehkä kannattaisi manata, mutta tunnen kyseisen tyypin sen verran hyvin, että voin löydä pääni pantiksi. Ei kyllä kannattaisi, sillä kuulemma korona iskee hermostoon melko tehokkaasti-  tämä tietoa on saatu hermostoon toimintaan perehtyneeltä asiantuntijalta, ei do your own research tyyppisestä lähteestä. Tämän asian olen kuullut myös monelta kova kuntoiselta urheilijalta, joilla sykkeet ovat olleet koholla viikko tolkulla parantumisen jälkeen. Tarkoitus ei ole peloitella ketään, ainoastaan muistuttaa siitä, että koronan jälkeen kannattaa treenaaminen aloittaa maltilla…

 

Lue myös:

 

Kuvalla huomio

 

mun olo aaltoilee

 

Mulla taasen olo aaltoilee: ensimmäinen päivä oli kamala kovan kuumeen takia. Eilen taas oli parempi päivä, kun taas tänään olen ollut väsynyt ja voimaton. Aamulla heräsin kurkku kipuun, joka alkaa jo hellittämään. Yskää ja nuhaa ei ole ja kuume kesti ainoastaan yhden päivän. Olo on tosi heikko, osittain ehkä sen vuoksi, että ruokahalu on todella huono meillä molemmilla. Kari teki meille eilen kasvis-lihalaatikkoa sillä aikaa kun minä treenasin koirien kanssa pihalla. Sitä saatiin eilen vähän syötyä ja aamupalaksi marjasmoothie- siinä oli meidän päivän syömiset. Mutta minkäs teet kun ei mene alas, niin ei mene. Sen sijaan elektrolyyttijuomaa ollaan juotu litratolkulla päivittäin, sitä tekee kovasti mieli. Tänään ollaan syöty sama setti kun eilen sillä poikkeuksella, että tänään ruokahalua on ollut vielä vähemmän kuin eilen. Mulla on selvästi myös maku- ja hajuaisti heikentynyt, mutta ei hävinnyt kuitenkaan kokonaan.

 

Kiitos teille ihanille sadoista ihanista viesteistä! Olen lukenut ihan jokaisen ajatuksella vaikka viestien suuren lukumäärän vuoksi en pysty kaikkiin mitenkään vastaamaan. Pahoittelen sitä! Ja kiitos teille, jotka olette tarjonneet meille apua vaikka olemmekin pärjänneet ilman sitä. Se on todella lämmittänyt sydäntämme. Olen myös silmäillyt vihaa ja halveksuntaa pursuavia viestejä, mutta en ole ottanut niitä vastaan. Olen lähettänyt rakkautta ja valoa jokaiselle sellaiselle ihmiselle, joka on viitsinyt energiaansa käyttää meidän solvaamiseen ainoastaan sen vuoksi, että olen kertonut meidän sairastumisesta koronaan. Tämmöiset viestit kuuluvat vaikuttajan ”toimenkuvaan” ja minulle ne kertovat ihmisten pahasta olosta ja epätoivosta, jota on helppo purkaa täällä somessa. Siihen verrattuna meidän sairastaminen on pikku juttu…

 

Kirjoittelen taas huomenna lisää kuulumisia. Pysykää terveenä kaikki ihanat rakkaat<3

 

 

Yksi kommentti

 1. Anna-Liisa kirjoitti:

  Hei

  Minulla oli juurikin samanlainen korona, kuume korkealla kolme päivää, pää kipee ja selkää särki.
  Siteen meni haju ja makuaisti kahdeksi viikoksi.
  Kolme viikkoa olin niin väsynyt että nukuin päivällä ja nukuin yöllä.
  Nyt on kulunut taudista reilu kuukausi niin alkaa olla pikkuhiljaa kunnossa, vielä vaan ei jaksa liiemmin rehkiä, kävelyä ja uintia
  Maltillisesti.

  Kyllä tämä pikkuhiljaa, ottakaa rauhallisesti ja hoitakaa itsenne kuntoon, tämä ei ole helppo eikä nopeasti paraneva tauti.

  Kaikkea hyvää teille toivottaa Anna-Liisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.