Hae
Kutsu vapauteen

Yksi elämäni parhaimpia päiviä

Uudenvuoden päivä oli yksi elämäni parhaimpia. Tietenkään se ei vedä vertoja lasten syntymille ja muille elämän tähtihetkille, mutta se oli erittäin onnellinen päivä. Vuosi 2020 alkoi mitä parhaimmalla tavalla. Voitinko lotossa vai mitä tapahtui? Tapahtui jotakin ennen näkemätöntä:  istuimme ensimmäistä kertaa saman pöydän ääressä syömässä päivällistä koko perhe- siis ensimmäistä kertaa siten, että molempien poikien tyttöystävät Moona ja Minttu olivat mukana. Emme siis koskaan aikaisemmin syöneet siten, että molemmat miniät ovat mukana yhtä aikaa. Aina on joku ollut töissä tai toisella paikkakunnalla eli jokin pöydän kuudesta tuolista on ollut tyhjä. On tuntunut ihan mahdottomalta löytää ajankohtaa, joka sopii kaikille, joten on ollut tyytyminen siihen, että syödään aina sillä kokoonpanolla ketkä pääsee paikalle. Mutta nyt se vihdoin tapahtui enkä olisi voinut olla onnellisempi. Nautin ihan valtavasti nuorten energiasta, joka on kuin tuulahdus aurinkoa kaamoksen keskellä. En kirjoita tähän postaukseen enempää, antaa kuvien puhua puolestaan.

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.