Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Ketoletut ilman kananmunaa

Kaupallinen yhteistyö: fitnessfirst.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

kananmunattomat ketoletut

 

Nämä ketoletut ovat ehdottomasti parhaimmat makuiset vähähiilariset letut joita olen koskaan maistanut. MUTTA pakko myöntää, että paistamisessa meinaa kyllä välillä mennä hermot taikinan rakenteen vuoksi! Taikina on nimittäin hieman ”sammakonkutumaista” chiansiemenien vuoksi (ja sen vuoksi kun ohjeessa ei käytetä kananmunaa) ja lettujen kääntäminen hieman haasteellista. Mutta kun vaan kestää paistamisen, niin saa nauttia loistavan makuisia ja rapeita munattomia lettuja. Nämä ovat nimittäin paremman makuisia kuin kananmunaa sisältävät ketoletut, joissa on mielestäni aina hieman puumainen maku. Ja rakennekin on paistetuissa letuissa hyvä. Mikäli laitat hieman vähemmän lupiinijauhoja, niin saat vieläkin rapeampia lettuja, mutta vastaavasti paistaminen on hankalampaa. En makeuta näitä lainkaan, koska nautin aina letut stevialla makeutetun kermavaahdon ja marjojen kanssa. Mutta makeuta tarvittaessa koivu- tai karppisokerilla mikäli kaipaat lisää makeutta.

ketoletut makrot 1 lettu

 

 • r 13 g
 • p 7 g
 • hh 1 g
 • kcal 136

 

Lisätietoja: Makrot on laskettu seuraavasti: 0,75 dl lupiinijauhoa ja 3 rkl voita paistamiseen.

 

 

TULE MUKAAN KETO RISE UP VERKKOKURSSILLE

 

Laihdu pysyvästi, energisoidu ja palaudu paremmin koulutetun valmentajan ohjauksessa. Osta verkkokurssi ale hintaan täältä: https://www.campwire.com/buy_flexible/c6d0b536-868c-4417-8b2d-18fcdae7a170

 

 

ketoletut ohje, 7 isohkoa lettua

 

 

TILAA ohjeessa *tummennetulla esiintyviä tuotteita edullisesti *täältä.  Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10%:n alen normaalihintaisesta FitnessFirstin tuotteista.

 

ketoletut valmistus

 

 • Turvota chiansiemeniä vishyssä muutaman tunnin ajan.
 • Lisää kaikki muut raaka-aineet paitsi psyllium koko ajan sekoittaen.
 • Lisää lopuksi psyllium ja sekoita huolellisesti.
 • Lusikoi taikinaa reilu ruokalusikallinen paistinpannulle ja paista voissa molemmilta puolilta. Älä hermostu: taikina on ”sammakonkutumaista” eikä levity helposti. Parhaiten taikina levittyy kun painelet sitä paistinlastalla keskeltä alaspäin ja takaisin reunoilta keskelle päin.
 • Tarjoile stevialla maustetun kermavaahdon ja marjojen kanssa.
 • Keto letut eivät mielestäni tarvitse makeutusta lainkaan mikäli ne nautitaan kermavaahdon kanssa. Mikäli haluat kuitenkin makeuttaa ne, niin lisää taikinaa karppi- tai koivusokeria oman maun mukaan.

 

tilaa super suosittu VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirja ALEHINTAAN TÄÄLTÄ.

 

Kaupallinen yhteistyö: fitnessfirst.fi

2 kommenttia

 1. Kaisa Söderlund kirjoitti:

  Pitää kokeilla!

  Laitoit kermavaahdon maustamiseksia stevian tai koivusokerin. Osaatko neuvoa parhaita kohteita eri makeutusainelle? Onko perusohjetta mitä kannnattaa käyttää maitotuotteisiin, leivonnaisiin tai marjoihin? Itse kun kokeilleena steviasta tulee jossain jäätävän paha lisämaku, erytrolista jäinen efekti ihan kuin olisi jääsuklaata mikä tahansa tuote, kun taas jogurtista tekee tosi hyvää. Xylitolin olen luullut sisältävän liikaa hiilareita…

  Onko sulla vinkkejä?

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Stevian kanssa pitää olla TODELLA VAROVAINEN. Jos sitä laittaa liikaa, niin tuloksena on pistävä maku jota ei kyllä kestä:)
   Eli sitä lisätään pikku hiljaa. Leivonnassa kannattaa käyttää koivu- tai karppisokeria ja ne kannattaa aina blendata
   tehosekoittimessa ettei ne jää liian rakeiseksi. Jogurtissa, rahkoissa ja suklaassa kannattaa käyttää hyvälaatuista steviaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *