Hae
Kutsu vapauteen

Päivä prinsessana Studio Varjossa

En edes muista mistä idea päivä prinsessana- kuvauksista lähti liikkeelle. Lähtikö se siitä, että sain asuista ja stailauksesta vastanneelta Anniina Harvialta kuvissa esiintyviä pukuja ja ihmettelin ääneen Pasille, että missähän minä voisin noin hienoja pukuja käyttää. Pasi ehdotti varovaisesti, että josko minun pitäisi mennä baariin. Kehoitin häntä hakemaan minut nopeasti pois baarista, jos hän joskus kuulee tai näkee minun olevan siellä?! Tähän Anniina tuumasi, että ”ei me olla Satun kanssa oikein baari-ihmisiä”? Koska en siis baareissa tule asuja käyttämään, niin päätimme käyttää niitä kuvauksissa. Olimme Pasin kanssa aiemmin keväällä sopineet, että joku päivä hän kuvaa minua blogiin ja otetaan valmiiksi vähän enemmän kuvia, joita voi käyttää eri tarkoituksessa. Kuvauspäivä oli ikimuistoinen meidän kaikkien kolmen mielestä? Kuten kuvista näkyykin, niin meillä oli niin hauskaa, että minulla on nenä sikkuralla lähes joka kuvassa? Kuvausten idea ei ollut normi katso suoraan kameraan ja hymyile- kuvat, vaan jotakin ihan muuta, ihan överiä. Ja kaiken tuon överin takana oli tietenkin Anniina, jonka kenkiä, koruja ja laukkuja kuvauksissa käytettiin. 

Varoitin jo etukäteen Pasia, että kuvauksista tulee melkoinen show. Pasi naureskeli tuttuun tapaansa pilke silmäkulmassa vakuuttaen, että ”ei huolta, olen tottunut naisiin”. Siinä vaiheessa kun Anniina marssi paikalle kahden jättimäisen Cuccin matkalaukun ja Luis Vuittonin hattulaukun kanssa, näin Pasin katseesta, että ehkä hän ei ole sittenkään nähnyt vielä ihan kaikkea naisten maailmasta? No pidemmittä puheitta kiitän Pasia ja Anniinaa upeasta kuvaushetkestä, joka saa jatkoa elokuussa. Ja haluan kiittää myös poikani Nopan tyttöystävää Minttu Pirtinsolaa meikistä ja hiusten laitosta- KIITOS? 

Esittelen tässä postauksessa muutamia kuvia ja ihmiset kuvien takana. Loput kuvista (niitä on paljon) tulette näkemään blogin eri postauksissa. Tyyliini uskollisena postaan niitä myös sellaisten aihe-alueiden sekaan, joissa niitä vähiten odotetaan näkyvään? 

Puku: self-portrait
Kengät: Louis Vuitton, Dolge&Gabbana
Laukut: Louis Vuitton, Dolge&Gabbana
Korut: Dior
Puku: Erdem
Kengät: Gucci
Laukku: Louis Vuitton
Korut: Louis Vuitton
Asu: hame Dorothee Schumacher, farkkutakki Prada
Kengät: Louis Vuitton
Laukku: Louis Vuitton
Korut: kaulakoru Louis Vuitton, rannekoru Gucci
Hame: Pierre Cardin
Kengät: Louis Vuitton
Korut: kaulakoru Louis Vuitton, korvakoru Dolce&Gabbana
Puku: self-portrait
Laukku: Dolge&Gabbana
Korut: Dior
IHMISET KUVIEN TAKANA:
Kuvat: Pasi Hakala/Studio Varjo
Asut ja stailaus: Anniina Harvia, kuva Pasi Hakala/Studio Varjo
Meikki ja hiukset: Minttu Pirtinsola, kuva Pasi Hakala/Studio Varjo

Tämä asu oli ihan oma eikä sen pitänyt edes näkyä kuvissa:)

Seuraa terveystietoista elämääni facebookissa ja instagramissa
Insta löytyy nimellä satusjoholm
Blogin etusivulle pääset täältä.
Blogin terveellisiä ruokaohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.
Blogin meditaatio-, jooga- ja hengitysharjoituksia löydät täältä.
Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *