Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Voimajuoma väsyneille ja stressaantuineille

Kaupallinen yhteistyö: https://www.puhdasplus.fi

Tehokolmikko: C-vitamiini, ubikinoni ja L-karnitiini

 

 

C-vitamiini, L-karnitiini ja Ubikinoni  antavat minulle potkua silloin kun olen normaalia voimaakkaamman fyysisen tai henkisen paineen alaisena. Ne eivät korvaa terveellisiä elintapoja tietenkään, mutta toimivat hyvänä tukena liikunnan, levon ja terveellisen ravinnon ohella. Jo vuosia sitten funktionaalisen lääketieteen lääkäri suositeli minulle energiatasojen kohottomiseen ja solujen energialaitosten eli mitokondrioiden toiminnan tukemiseen Ubikinonia ja L-karnitiinia. Olenkin käyttänyt em. lisäravinteita ja aika suuriakin määriä C-vitamiinia muiden lisäravinteiden ohella aina silloin kuin elämässä on haasteellisempia jaksoja ja kiirettä. En siis käytä ubikinonia ja L-karnitiinia koko aikaa, vaan muutaman viikon jaksoissa tarpeen mukaan. C-vitamiinia taasen käytän päivittäin. Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet poikkeuksellisen raskaita kuten tiedätte ja jos et, niin lue lisää täältä. Koko meidän suku minä mukaan lukien tarvitsemme kaiken mahdollisen tuen, jotta selviämme Nellin kuoleman aiheuttamasta shokista ja järkytyksestä.

 

 

KÄYttämäni C-vitamiini sisältää 4:ää eri muotoa

 

 

Juon aamulla heti herättyäni voimajuoman, jonka valmistan C-vitamiini ja L-karnitiini jauheesta. Joskus lisään juomaan myös magnesium jauhetta, jota nautin kaksi kertaa päivässä. Otan Ubikinoni kapselin juoman kanssa tyhjään vatsaan ennen aamulenkkiä. Huomaan vaikutuksen lähes välittömästi ja tietenkin aamukahvi voimistaa sitä entisestään. L-karnitiini on aminohappo, joka tukee kehon rasva-aineenvaihduntaa ja lihaksiston energiansaantia. Puhdas+Ubikinoni eli koentsyymi CoQ10 taasen on rasvaliukoinen molekyyli, joka esiintyy ihmisen elimistön kaikissa soluissa. Ikääntyminen, sairaudet ja tietyt lääkkeet vähentävät ubikinonin biosynteesiä. C-vitamiini on tärkeä vastustuskykyyn vaikuttava antioksidantti, joka uudistaa kehon kudoksia. C-vitamiini on tosi tärkeä myös iholle myös sisäisesti nautittuna. Puhdas+ Quattro C-vitamiini on laadukas ja monipuolinen C-vitamiini­valmiste. Tuote sisältää 4:ää eri C-vitamiinin muotoa. Se sisältää Natrium-L-askorbaattia, L-askorbiinihappoa, L-askorbyyli-6-palmitaattia ja acerolauutejauhetta. Otan tätä valmistetta aamuisin  1/4 teelusikallisen verran.

 

Voimajuoman lisäksi käytän tällä hetkellä vahvaa Puhdas+:n D-vitamiinia ja kahta erilaista magnesiumjauhetta: Quattro magnesiumia aamuisin tai päivällä ja magnesium sitraattia iltaisin unta tukemaan. Quattro magnesium sisältää neljää erilaista magnesiumin muotoa eli tauraattia, glukonaattia, biglysinaattia ja malaattia. En käytä Quattro mankkua iltaisin, koska malaattimuoto virkästää minua liikaa, sitraattimuoto toimii yöksi paremmin.  Unta tukemaan otan magnesiumin lisäksi L-tryptofaania ja melatoniinia sisältävää jauhetta. Näistä kirjoitan oman postauksen ensi kuussa. L-tryptofaani sopii minulle paremmin kuin 5 htp, joka aiheuttaa minulle ärtymystä päivällä. Asia liittyy ymmärtääkseni aivojen välittäjäaineisiin eli elimistööni tulee liikaa serotoniinia 5 htp:stä. Käytän päivittäin myös tätä bioaktiivista B-vitamiinia ja muutamaa muutakin lisäravinnetta, mutta kirjoitan niistä myöhemmin lisää.

 

 

 

 

tilaa C-vitamiinia ja muita lisäravinteita – 25%N alennuksella

 

 

Käytän C-vitamiinia, magnesiumia ja muitakin lisäravinteita jauhemuodossa aina kuin mahdollista yksinkertaisesti sen vuoksi, että niiden käyttö tulee hurjan paljon edullisemmaksi kuin kapseleiden. Esimerkiksi Puhdas+:n C-vitamiini purkki kestää ihan älyttömän kauan, koska sitä otetaan ainoastaan teelusikan kärjellinen. Lisäksi määrää on helpompi säätää omien tarpeiden mukaisesti. Itse käytän nykyään Puhdas+ tuotteita ja olen myös Puhdas+:n ambassador. Puhtaiden ja toimivien lisäravinteiden löytäminen voi olla työlästä ellei ole aikaa perehtyä asiaan perinpohjaisesti. Hyvällä omallatunnolla voin suositella Puhdas+ tuotteita, joka on kotimainen terveystuotteiden sarja riisuttuna kaikesta ylimääräisestä. Maksaa ei rasiteta säilöntäaineilla, pintakäsittelyaineilla, keinotekoisilla väriaineilla, makeutusaineilla eikä magnesiumstearaatilla. Mielestäni ei ole mitään järkeä rasittaa kehoaan millään ylimääräisellä, koska lisä-aineita tulee ihan tarpeeksi terveellisestä ruoastakin. Koodilla ”kutsuvapauteen” saat peräti -25%.n alennuksen edellämainituista tuotteista ja kaikista muistakin Puhdas plussan tuotteista kun tilaat tuotteet Puhdas Plussan verkkosivuilta. Olen todella iloinen, että minulla on mahdollisuus tarjota lukijoilleni näin suuri alennus! Puhdas+ tuotteita voit tilata – 25%:n alennuksella täältä.

 

 

MYÖS NÄISSÄ OHJEISSA ON KÄYTETTY PUHDAS PLUSSAN TUOTTEITA- klikkaa nimeä, niin ohje aukeaa

 

 

keto juustosämpylät

Suolistoa hellivä raakapuro ja tietopaketti kuiduista

VHH suklaapiirakka- ei sisällä pähkinää

Ketokonvehdit- maistuu toffeelta ja valkosuklaalta:)

Seuraa instassa, löytyy nimellä satusjoholm.

KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: https://www.puhdasplus.fi

2 kommenttia

 1. Mari kirjoitti:

  Hei!
  Puhdas plussan tuotteita olen kyllä minäkin suosinut. Mutta jokunen aika sitten huomasin, että tuo magnesiumsitraattijauhe sisältää tuoteselosteen mukaan myös magnesiumoksidia. Se oli itselle pettymys, kun tuotteen nimi antaa ymmärtää, että sisältö on pelkkää magnesiumsitraattia. Sopivampi nimi olisi magnesiumvalmiste, koska tuote sisältää muitakin magnesiumin muotoja. Nyt nimi johtaa harhaan. Itsellä kun oksidi aiheuttaa suolisto-ongelmia, mm. ripulia.

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Kävin itsekin tarkistamassa asian ja olet oikeassa: tuo valmiste sisältää myös oksidia.
   Minua se ei sinällään haittaa kun vatsani sitä sietää, mutta tosi monella se oksidi aiheuttaa
   liian suurina määrinä ripulia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *